Vikingeklubben Isbjørnen

Bliv medlem


  • Optageperioder:
Den vedtægtsbestemte optageperiode er fra 1. september til 31. december. Bestyrelsen skal i henhold til klubbens vedtægter regulere medlemstilgangen for at kunne tage godt imod alle og derved have en rolig og harmonisk medlemsudvikling.
Som medlem af klubben kan du bade hele året og frit benytte klubbens faciliteter.

For at blive medlem skal du være over 18 år.
 
  • Optagemåde/introduktionsmøde
Alle nye medlemmer skal deltage i et introduktionsmøde for at blive optaget som medlem i klubben. Baggrunden for dette er et ønske om, at alle nye medlemmer bliver gjort bekendt med de regler, og den kultur vi gerne vil have er kendetegnende for vores klub.
Deltagelse i introduktionsmøde er obligatorisk, og vi håber, du vil finde det interessant at få mere at vide om klubben og møde andre nye og gamle medlemmer.

Introduktionsmøder afholdes i klublokalet på Ralvej 14 i Vestre Fjordpark fra september måned. 

Introduktionsmøder annonceres på hjemmesiden.
  • Betaling ved tilmelding til intro-møde

Der betales kr. 800 ved tilmelding og beløbet er sammensat som følger: Deltagelse i introduktionsmødet kr. 100. Indmeldelsesgebyr kr. 200, der inkluderer et elektronisk adgangsarmbånd plus et års kontingent kr. 500. Medlemskab af klubben bliver ikke gyldigt, før du har gennemgået introduktionsmødet.

Ønskes medlemskab alligevel ikke efter intro-mødet returnerer klubben dig det forudbetalte indmeldelsesgebyr og årskontingentet, i alt kr. 700.

Tidligere medlemmer kan genoptage medlemsskabet uafhængig af intro-møder, idet de forudsættes at kende klubbens regler og kultur. 

Har du spørgsmål, find og skriv til medlemsansvarlig eller kasserer under KONTAKT 

Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Vikingeklubben Isbjørnen | Ralvej 14 | 9000 Aalborg |