Vikingeklubben Isbjørnen

SaunaDen nye sauna er færdig og åbner lørdag den 28.sept. kl. 12.

Sauna åbningstider:


Dagligt:
05.30 til 09.00 - Automatisk tændt
09.00 til 22.30 - Tændt i 1 time ved tryk på den grønne kontakt.

Hvis kontakten lyser grønt er ovnen tændt.
GUS kalender (95.8 Kb)
 
  • Saunabrug og saunaadfærd:
Før brug af sauna, skal du være afvasket i bruseren  eller have badet i fjorden.
Badesko efterlades i for-rummet til saunaen og må ikke medtages i saunaen.
Æteriske olier og/eller påføring af vand på de varme sten er ikke tilladt udenfor tidspunkter for saunagus.
Man opfører sig på alle måder ordentligt i saunaen, spørger, svarer eller taler i det hele taget ikke grimt og opfører sig uden at fornærme andre.
Glas og glasflasker må ikke medbringes i saunaen.
Det er ikke tilladt at bruge badetøj i saunaen, og fuldt ud sugende siddeunderlag skal altid benyttes, så man efterlader bænken tør.
Du må være nøgen eller tildækket efter eget valg.
 
  • Saunagus er muligt 2 gange ugentligt, se GUS kalender. I 2019 er der gusaften hver tirsdag fra kl. 18, plus skiftevis hveranden torsdag eller fredag også fra kl. 18. Som på andre aktivitetsområder er saunagus drevet af ildsjæle.,
  • I saunaens for-rum er der bruser og fralægningsplads til briller, badesandaler mv.

 

Nye saunabænke

Som nok de fleste ved fra daglig brug og seneste nyhedsmail, er der problemer med saunabænkendes siddeflader, hvor brædderne ikke er stærke nok. Dertil kommer, at træsorten for let forvitrer i det våde og varme miljø.
 
I samarbejde med Aalborg Kommune har vi en skitse fra en byggevirksomhed til at bygge nye bænke med ny opsats/understøtning. Det nuværende ”stel” kan sagtens bære, men dels er det nuværende ikke særlig rengøringsvenlig, dels vil vi gerne presse en 4. bænk ind.
 
Løsningen, vi sigter mod, er inspireret af en af saunaerne i Gigantium, der er bygget i en åben konstruktion, hvor ”stellet” giver en visuel effekt i sig selv (billeder fra Gigantium).
 
Bestræbelsen på at bygge en ekstra 4. bænk på sker velvidende, at den øverste dermed vil være tæt på loftet. Opmålingen tilsiger, at de fleste vil kunne sidde oprejst, men at man skal være forsigtig med ikke at støde hovedet mod loftet, når man går til og fra denne øverste bænk. Øverste bænks dybde reduceres en smule, så den nederste kommer til at flugte bedst muligt med det østvendte vindue.
 

 
I april INFO beskrev vi saunagulvets bagfald. Det er nu undersøgt nærmere og er knap så dramatisk. Mere præcist er sagen, at der efter spuling opstår vandpytter, der forholdsvis let skrabes til afløbsristen, hvorefter jo, som vi ved, gulvets varme sørger for at tørre resten væk.
 
Derfor kan vi undgå at oprette gulv.
 
Bestyrelsen
05JUL19
 
 

 
Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Vikingeklubben Isbjørnen | Ralvej 14 | 9000 Aalborg |